Lee wil weg bij PSV

24 augustus 2005, 10:18

Young-Pyo Lee wil niks anders dan vertrekken bij PSV. De Zuid-Koreaan staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur, maar tot verdriet van de linksback blokkeert PSV een transfer. "Ik wil eigenlijk niet boos zijn, maar ik ben het wel", zegt de Koreaan in de Telegraaf.

"De hele dag kan ik aan niet anders denken dan deze transfer", klaagt Lee in de Telegraaf. "Als kind droomde ik er al van om in de Premier League te spelen. Deze kans mag PSV mij niet onthouden. Tijdens de Peace Cup heb ik gesproken met meneer Hiddink en hij stemde toen in met een transfer. Hij raadde me destijds af om naar Monaco te gaan, maar te wachten op een Engelse topploeg. Nu heeft Tottenham zich gemeld, maar plotseling kan de transfer toch niet doorgaan."

Eerder deze zomer toonde AS Monaco concrete interesse in de linksback, maar tot een transfer kwam het niet. Tottenham lijkt nu vastbesloten om de Zuid-Koreaan te contracteren en ook Lee zit met zijn gedachten al op White Heart Lane. "PSV houdt nooit een speler tegen als hij zijn positie kan verbeteren. Robben, Kezman en Park zijn allemaal vertrokken. Ik ben toch geen onmisbare speler? Ik blijf hopen dat PSV tot inkeer komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen