Lucius blijft, onzekerheid over Bouma

10 augustus 2005, 11:48

PSV-trainer Guus Hiddink wil Theo Lucius voor de club behouden. De neo-international stond in de belangstelling van een club uit de Premier League, maar PSV is voorlopig niet van plan om mee te maken aan een transfer. "Hiddink heeft me laten weten dat hij Lucius komend seizoen veel te hard nodig heeft", vertelt Ger Lagendijk, de zaakwaarnemer van Lucius. Een vertrek van Wilfred Bouma uit Eindhoven is daarentegen nog altijd aan de orde.

Deze week werd bekend dat er uit Engeland serieuze interesse in Lucius was. Een transfer leek in de maak, maar dat is nu van de baan. Hiddink heeft laten weten dat hij Lucius, die bij PSV een contract heeft tot de zomer van 2007, niet kwijt wil. "Contract is contract, dus dat accepteren we", zegt Lagendijk.

Een vertrek van Wilfred Bouma daarentegen lijkt nog altijd aanstaande. Er heeft zich inmiddels een club uit de Premier League bij PSV gemeld om de centrale verdediger over te nemen. "We kunnen het momenteel met deze club niet eens worden over persoonlijke voorwaarden. Misschien gaan ze over een paar weken hier alsnog mee akkoord. Het is dus nog even een kwestie van afwachten", vertelt Lagendijk, die de belangen van Bouma behartigt. Bouma heeft een speciale clausule in zijn contract waardoor hij zonder veel problemen PSV kan verlaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen