Schalke ontsnapt tegen Kaiserslautern

8 augustus 2005, 04:00

Schalke '04 kan opgelucht ademhalen. Lange tijd leek de eerste competitiewedstrijd van de ploeg uit Gelsenkirchen uit te lopen op een grote teleurstelling, maar in de slotfase zette Schalke alsnog orde op zaken. Door late goals van Larsen en Krstajic won de ploeg van Ralf Rangnick alsnog met 2-1 van 1.FC Kaiserslautern.

Schalke '04 eindigde vorig seizoen nog als tweede in de Bundesliga en ook dit seizoen geldt de ploeg als één van de belangrijkste concurrenten van Bayern München. In haar eerste competitiewedstrijd maakte Schalke haar status als titelkandidaat echter geenszins waar. In de eigen Arena AufSchalke moest de ploeg uit Gelsenkirchen alles uit de kast halen om het matige Kaiserslautern te kloppen. Na een goal van Halil Altintop stond Kaiserslautern lang op voorsprong, maar in de laatste tien minuten wist Schalke het tij alsnog te keren. Aanwinst Sören Larsen schoot Schalke langszij, waarna Mladan Krstajic de winnende goal binnenschoot voor de 'Königsblauen'. 

Bayern Leverkusen, een outsider voor de titel in Duitsland, won haar eerste competitiewedstrijd eenvoudig. In Frankfurt was promovendus Eintracht duidelijk een maatje te klein voor het sterke Leverkusen: 1-4.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen