Van Nistelrooy bezorgt Manchester overwinning

20 augustus 2005, 15:42

Ruud van Nistelrooy heeft zijn waarde voor Manchester United opnieuw bewezen. De spits maakte in de thuiswedstrijd tegen Aston Villa de enige goal voor de ploeg van manager Alex Ferguson. Edwin van der Sar hield zijn doel zonder problemen schoon.

Manchester was tegen Aston Villa verreweg de beste ploeg, maar slaagde er lange tijd niet in om doelman Thomas Sorenson te verschalken. Vooral Ji-Sung Park was enige malen dichtbij de openingstreffer maar hij vond de Scandinavische keeper menigmaal op zijn weg. De Zuid-Koreaan speelde overigens een sterke wedstrijd, maar werd in de tweede helft vervangen voor Cristiano Ronaldo.

Diezelfde Ronaldo gaf even later een voorzet op Van Nistelrooy, die van richting werd veranderd door verdediger Mellberg. Van Nistelrooy was echter attent en hij wist Sorensen van korte afstand alsnog te passeren. In het vervolg van de wedstrijd was Manchester nog dichtbij een tweede treffer, maar Aston Villa wist te schade tot 1-0 te beperken.

Voor Van Nistelrooy betekende dit alweer zijn tweede treffer in evenzoveel competitiewedstrijden. Vorige week was onze landgenoot ook al trefzeker in het duel met Everton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen