Voorzitter Lyon is Chelsea zat

Ger
9 augustus 2005, 17:45

Jean-Michel Aulas, de voorzitter van Olympique Lyon, stelt dat de gesprekken met Chelsea over een transfer van Michael Essien 'definitief zijn afgebroken.' De Engelse club wist ook dit weekend geen akkoord met Lyon te bereiken, waarop Aulas de deur definitief heeft dichtgegooid. Aulas hoopt dat de Ghanese middenvelder nu een nieuw vierjarig contract bij de Franse kampioen zal tekenen.       

Op de website van Lyon stelt Aulas: "Engeland heeft de Olympische Spelen binnengehaald, maar dat zal Chelsea niet met Essien lukken. Hij is en blijft een speler van Lyon. We zullen Michael deze week een nieuw contract voorleggen, waarmee hij er financieel fors op vooruit gaat. Ik zal Michael en zijn zaakwaarnemer uitnodigen om bij me langs te komen in Saint Tropez. Chelsea is nu een gesloten boek. Er zullen vanaf vandaag geen nieuwe ontmoetingen meer plaatsvinden."  

De woorden van Aulas dienen wel met een korreltje zout genomen te worden, aangezien hij de afgelopen dagen al vaker riep dat Chelsea Essien kon vergeten. Daarop volgde toch telkens een nieuw overleg tussen Aulas en Engelse vertegenwoordigers. De voorzitter van Lyon heeft vandaag echter wel een rendez-vous met Chelsea's suikeroom Roman Abramovich van de agenda gehaald.        

"Alles zal snel weer normaal worden", meent Aulas. "Michael is een goede jongen en ik zie een mooie toekomst voor hem en Lyon. In mijn droom zie ik Michael met een kopbal scoren in de Champions League-finale tegen Chelsea. En ik zie hem de Gouden Bal winnen."  

De vraag is of Essien de dromen van Aulas deelt. De 22-jarige middenvelder heeft er geen geheim van gemaakt graag voor Chelsea te willen spelen. Onlangs liet Essien zich nog ontvallen: "Het is tijd om Lyon te verlaten en op dat besluit zal ik niet terugkomen. Voor mij is het verhaal Lyon uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen