Benni boos en verbitterd

5 september 2005, 13:57

Benni McCarthy is boos op FC Porto. De Zuid-Afrikaan wilde deze zomer dolgraag naar West Ham United en was zelfs al in Engeland om zijn handtekening te zetten onder een contract. Op het laatste moment krabbelde FC Porto echter terug, tot enorme teleurstelling van de spits.

"Ik was al door de medische keuring en was er van overtuigd dat ik zou tekenen bij West Ham", vertelt de gedesillusioneerde Benni tegen de Sunday Times of Johannesburg. "Je kan je misschien voorstellen hoe teleurgesteld ik was toen de deal uiteindelijk afgeblazen werd. Ik heb altijd mijn uiterste best gedaan voor Porto en ik had echt gedacht dat ze me nu zouden laten gaan."

"Ik snap niet dat de club deze transfer geblokkeerd heeft. Maargoed, ik kan deze gang van zaken niet meer veranderen. Misschien is de situatie voor Porto anders wanneer in januari de transfermarkt weer open gaat. Ik ben echter niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten. Ik ga terug naar Porto en zal de club helpen om succes te boeken", aldus de strijdlustige Benni.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen