Dirk Kuyt blijft verwachtingen temperen

12 september 2005, 18:00

In de zomer was het nog één en al onrust bij Feyenoord, maar inmiddels heerst er kalmte en tevredenheid in Rotterdam-Zuid. Na vier overwinningen op rij staat de ploeg van trainer Erwin Koeman fier aan kop in de eredivisie. Spits Dirk Kuyt blijft echter voorzichtig. "We moeten eerlijk blijven, we zijn nog niet de grote favoriet voor het winnen van de competitie", zegt de Katwijker tegen FCUpdate.nl.

"Het is moeilijk om na vier wedstrijd te zeggen hoe ver we kunnen komen", gaat Kuyt verder. "Natuurlijk hoop ik dat we mee kunnen doen om de titel, maar je weet nooit hoe dingen lopen. Na een wedstrijd of tien kan je daar eigenlijk pas iets over zeggen, dan weten we wel waar we staan ten opzichte van de andere ploegen."

Feyenoord speelt de thuiswedstrijd tegen Rapid zonder publiek, als gevolg van een straf die de Rotterdammers van de UEFA kregen na het uit de hand gelopen duel met Sporting. "Dat is gewoon heel vervelend", vindt Kuyt. "Ik heb ooit ook al met FC Utrecht zonder publiek gespeeld, het is gewoon heel raar. Eigenlijk is het voetbal onwaardig. Maargoed, de straf is gegeven en daar zullen we mee om moeten gaan. We moeten er gewoon het beste van maken."  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen