Feyenoord in sterkste opstelling tegen Rapid

29 september 2005, 11:22

Feyenoord kent in de aanloop naar het UEFA Cup-duel met Rapid Boekarest geen personele problemen. Verdediger Serginho Greene was het enige twijfelgeval, maar ook hij lijkt fit genoeg om tegen Rapid in de basis te beginnen. Hierdoor kan trainer Erwin Koeman vanavond zijn sterkst denkbare opstelling het veld in sturen.

De Rotterdammers moeten in Boekarest sowieso scoren om de groepsfase van het UEFA Cup-toernooi te bereiken. In De Kuip eindigde het eerste duel tussen beide ploegen in 1-1. Hierdoor bevindt Rapid zich in een luxe positie, beseft Koeman zich. "Zij hebben aan 0-0 genoeg en zullen zich dus terugtrekken en loeren op een fout in onze defensie. Wij zullen van Rapid waarschijnlijk het initiatief krijgen", denkt de trainer.

Op de vraag van een Roemeense journalist wat er zou gebeuren wanneer Feyenoord in Boekarest uitgeschakeld wordt, reageerde Koeman gevat. "Dan word ik ontslagen", zei de trainer tot stomme verbazing van de Roemeese pers. Ook op de volgende Roemeense vraag toonde Koeman zijn scherpte. Zou het ramp zijn wanneer Feyenoord zou sneuvelen, luidde de vraag van een dappere Roemeense journalist. "Wat er in de Verenigde Staten is gebeurd, dat is een ramp", aldus Koeman.

Vermoedelijke opstelling: Lodewijks; Östlund, Bahia, Greene, Bosschaart; Ghaly, Ono, Paauwe; Castelen, Kuyt en Kalou

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen