Liverpool denkt nog niet aan titelprolongatie

13 september 2005, 13:46

Liverpool begint vanavond in Sevilla aan de zware opgave om haar Champions League-titel te verdedigen. De ploeg van manager Rafael Benitez won vorig seizoen op sensationele wijze de finale van het meest prestigieuze clubtoernooi van Europa, maar volgens Benitez is titelprolongatie niet aan de orde. "We moeten eerst maar eens zorgen dat we vanavond drie punten pakken", zegt de Spaanse trainer.

De uitwedstrijd tegen het sterke Betis Sevilla zal allesbehalve een makkie worden, beseft Benitez zich. "Betis heeft een goede ploeg, met enkele levensgevaarlijke spelers. Ik ken het team goed, dus ik mijn spelers goed voorbereiden. Het is voor ons van groot belang om het Champions League-seizoen goed te beginnen en hier te winnen. Vorig seizoen wonnen we ook onze eerste wedstrijd, dat geeft altijd veel moraal", weet Benitez.

"Ik ben er van overtuigd dat we kunnen winnen van Betis", gaat de Spanjaard verder. "Natuurlijk hebben we als ploeg nog altijd de nodige problemen, maar we boeken langzaam maar zeker progressie. Onze selectie is beter dan vorig seizoen, maar we moeten niet gaan denken dat we opnieuw eventjes de finale gaan halen. Het enige doel is om vanavond te winnen."

Liverpool stuit in groep G naast Betis Sevilla ook nog op Chelsea en Anderlecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen