RKC pas na verlenging langs TOP Oss

21 september 2005, 00:05

Dat een goede klassering in de competitie niet altijd een garantie is voor succes in het bekertoernooi, heeft RKC Waalwijk dinsdagavond ondervonden. In eigen stadion had de koploper van de eredivisie alle moeite om het dappere TOP Oss van zich af te schudden. Pas in de verlenging nam RKC afstand van het moegestreden TOP.

TOP Oss staat in de Gouden Gids Divisie slechts op de zeventiende plaats, dus het duel met de koploper van de eredivisie leek vooraf een onmogelijke opgave voor de Brabanders. In praktijk bleek echter niks van het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen. Rustenberg had RKC nog wel op voorsprong gezet, maar Zuurman schoot TOP Oss keurig langszij.

RKC slaagde er niet in om door de TOP Oss-defensie te komen en na 90 minuten stond er een stand van 1-1 op het scorebord. Pas in de verlenging kreeg RKC het dappere TOP Oss op de knieën. Wie anders dan Rick Hoogendorp schoot de beslissende 2-1 binnen, waarna Barto en Martens een uiterst geflatteerde 4-1 eindstand op het bord brachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen