Ghaly hoopt op transfer naar Arsenal

Ger
8 oktober 2005, 18:10

Hossam Ghaly aast op een overstap van Feyenoord naar het Engelse Arsenal. De Egyptische international ligt sinds enige tijd overhoop met Feyenoord-trainer Erwin Koeman. De Rotterdamse club zal daardoor een eventuele transfer van Ghaly niet blokkeren.

Nadat koeman liet weten weinig toekomst te zien in Ghaly, werd de Egyptenaar in de Engelse media al snel in verband gebracht met een overstap naar Arsenal. De Londense club zoekt nog altijd naar een vervanger voor de naar Juventus vertrokken Patrick Vieira. 

Tegenover Sky Sports reageerde de middenvelder voor het eerst op de speculaties. "Ik heb altijd al één grote wens gehad en dat is om voor Arsenal te spelen. Die club is in mijn ogen de beste ter wereld en speelt ook het mooiste voetbal. Het is gewoon prachtig om naar te kijken."

Als Ghaly naar Arsenal vertrekt, volgt hij de route van oud-ploeggenoot Robin van Persie. "Robin is een geluksvogel dat hij bij zo'n grote club mag spelen", zegt de middenvelder. "Dat is geen jaloezie maar een constatering. Bovendien heb ik een sterke band met Robin. Hij is de beste speler waar ik ooit mee heb samengespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen