Ghaly uit de gratie bij Feyenoord

3 oktober 2005, 11:25

Hossam Ghaly blijft voor problemen zorgen bij Feyenoord. De voetbalkwaliteiten van de Egyptenaar staan buiten kijf, maar de middenvelder roept door zijn manier van speler de moeilijkheden over zich af. "Hij wil zijn rol in het elftal op geheel eigen wijze invullen", stelt Feyenoord-trainer Erwin Koeman teleurgesteld vast.

Koeman laat in het Algemeen Dagblad weten dat hij moeite heeft om de eigenwijze Ghaly in het gareel te houden. "Ik heb na zijn wissel tegen Rapid Boekarest opnieuw met hem gesproken, maar hij is het totaal niet eens met mijn uitleg", zegt Koeman in het AD. "Hij wil zijn rol en zijn positie in het elftal op geheel eigen wijze invullen, maar dat kan ik niet accepteren. Zeker ook niet naar de groep toe."

"Onze visies blijven totaal verschillend en ik denk eerlijk gezegd niet dat hij kan veranderen", zegt Koeman over zijn Egyptische probleemkind. "Ik schrijf hem echter niet af, ik houd hoop dat de situatie kan veranderen."

Zondag moest Ghaly tegen FC Utrecht genoegen nemen met een plaats op de bank. Het jonge talent Jonathan de Guzman verving de Egytenaar in de basisopstelling van de Rotterdammers. Hoewel Ghaly aan het eind van de eerste helft even mocht warmlopen, kwam hij niet in het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen