Ferguson blijft rustig ondanks blamage in Lille

3 november 2005, 13:39

Het is crisis in Manchester. Na pijnlijke nederlagen tegen Middlesbrough (4-1) en Lille (1-0) driegt het seizoen voor de Mancunians al in een vroeg stadium uit te lopen op een mislukking. Manager Alex Ferguson probeert desondanks de rust te bewaren op Old Trafford. "We moeten met de hele groep keihard knokken om deze slechte periode achter ons te laten", zegt de geplaagde manager.

Na de nederlaag in Lille staat Manchester op de derde plaats in de groep en zal het alle zeilen bij moeten zetten om de volgende ronde te halen. "We moeten onze laatste twee wedstrijden winnen", beseft Ferguson zich. "We staan nu derde, dus de wedstrijden tegen Villarreal en Benfica zullen cruciaal worden. We moeten nu de koppen bijeen steken en als een hecht team blijven functioneren."

Veel tijd om te herstellen van de nederlaag tegen Lille, krijgt Manchester niet. Zondag krijgt de ploeg van Alex Ferguson immers koploper Chelsea op bezoek. "Dat zal wederom geen gemakkelijke wedstrijd worden", weet de manager. "Chelsea staat bovenaan, maar ik weet zeker dat we de kwaliteiten hebben om ze te verslaan. Wij zijn momenteel misschien niet in vorm, maar dat kan zomaar omslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen