Seedorf thuis overvallen door gemaskerde mannen

15 november 2005, 11:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Clarence Seedorf is donderdagavond in zijn huis in Robecco sul Naviglio, vlakbij Milaan, overvallen. Drie gemaskerde mannen, gewapend met messen, drongen de villa van de voetballer van AC Milan binnen en eisten geld en juwelen. Seedorf opende de kluis voor de overvallers, die er met een buit van ruim 100.000 euro vandoor gingen.

Seedorf was thuis met zijn Braziliaanse vrouw en hun dochter van drie jaar. Ook de huishoudster van het echtpaar was aanwezig, toen iets na tien uur de overvallers de villa binnendrongen. Volgens de krant bleef Seedorf kalm. Niemand raakte gewond. De voetballer keerde pas dinsdag terug bij de club, waar hij de training hervatte.

Noord-Italië wordt al lange tijd geplaagd door overvallen. Eind september wist de politie een bende Albanezen te arresteren, die tussen oktober 2004 en februari 2005 ongeveer vijftig van dit soort overvallen pleegde. Er werden veertien personen gearresteerd. De politie zoekt nog negen verdachten. De overvallen, waarbij soms geweld wordt gebruikt, worden vrijwel altijd gepleegd in dure villawijken.

Clarence Seedorf kocht zijn villa in de buitenwijk van Milaan niet lang geleden. Toen hij nog bij Inter Milaan speelde, huurde hij een huis aan het Comomeer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen