Slowakije hoopt op eerherstel tegen Spanje

15 november 2005, 14:03

Na de 5-1 nederlaag in Madrid zijn de WK-kansen van Slowakije vrijwel helemaal verkeken. Ook de Slowaken lijken na de afstraffing in Spanje de hoop opgegeven te hebben om zich voor het eerst in de historie de plaatsen voor een WK. Toch is de ploeg voor de return in Bratislava gebrand op eerherstel.

"We moeten woensdag laten zien wat we waard zijn", zegt bondscoach Dusan Galis. "We kunnen veel beter dan we zaterdag in Madrid hebben laten zien en dat moeten we in Bratislava bewijzen. We moeten proberen het de Spanjaarden zo moeilijk mogelijk te maken. Voor het Slowaakse voetbal zou een goed resultaat heel belangrijk zijn, het kan de reputatie van het land aanzienlijk verbeteren."

Ook aanvoerder Miroslav Karhan, die overigens geschorst is voor de ontmoeting in Bratislava, vindt dat zijn land tegen Spanje een visitekaartje af moet geven. "We zijn weliswaar vrijwel kansloos om naar het WK te gaan, maar we moeten er in Bratislava het beste van maken. Er zal in ieder geval een heel andere wedstrijd worden dan afgelopen zaterdag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen