Vier teams op drempel van tweede ronde

1 november 2005, 11:01

Hoewel de Champions League pas drie speelronden oud is, kunnen vanavond al de eerste beslissingen vallen. Liefst vier ploegen, Olympique Lyon, Real Madrid, Liverpool en Chelsea, kunnen zich vanavond al verzekeren van een plaats in de tweede ronde van de Champions League. Voor PSV is plaatsing voor de volgende ronde nog ver weg. De Eindhovenaren ontvangen vanavond AC Milan.

In groep E kunnen vanavond nog geen beslissingen vallen. PSV speelt in Eindhoven tegen AC Milan, terwijl Schalke '04 in Gelsenkirchen het Turkse Fenerbahçe ontvangt. Voor Schalke '04 betekent het duel met de Turken praktisch hun laatste kans om nog wat van de Champions League te maken. De Duitsers staan momenteel met twee punten onderaan in de groep en met het duels tegen PSV en Milaan voor de boeg kunnen de mannen van trainer Ralf Rangnick zich geen geen puntverlies meer permitteren.

Ook in groep G kunnen vanavond alle beslissingen al vallen. Vooral Liverpool kan plaatsing voor de tweede ronde eigenlijk amper meer ontgaan. De titelverdediger speelt in eigen stadion tegen Anderlecht, de ploeg die uit haar laatste tien Champions League-ontmoetingen welgeteld nul punten wist te halen. Bij winst is Liverpool echter nog wel afhankelijk van het resultaat van het duel tussen Betis en Chelsea. Mocht Chelsea weten te winnen in Spanje, kunnen zowel Chelsea als Liverpool vanavond al de champagne ontkurken.

In groep H zal vanavond nog niets beslist worden, maar met name Inter Milaan kan een belangrijke stap zetten op weg naar de tweede ronde. De Italianen spelen in eigen stadion tegen FC Porto, de ploeg van Co Adriaanse. Bij winst komt Inter op negen punten is het vrijwel uitgesloten dat het nog naast plaatsing voor de tweede ronde zal grijpen. De strijd om het tweede ticket voor de volgende ronde gaat tussen Artmedia Bratislava, Glasgow Rangers en FC Porto. Opvallend genoeg hebben de Slowaken van Artmedia hierbij de beste papieren. De stuntploeg speelt vanavond in eigen stadion tegen Glasgow Rangers en staat bij winst met een half been in de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen