Ongelukkige Lurling buiten selectie FC Köln

Ger
25 januari 2006, 16:27

Anthony Lurling lijkt zijn langste tijd te hebben gehad bij FC Köln. De nieuwe trainer Hanspeter Latour, die begin januari Uwe Rapolder opvolgde, ziet het niet in de Nederlandse aanvaller zitten. Sinds deze week mag de 28-jarige Lurling van de Zwitserse oefenmeester niet meer meetrainen bij de selectie van zijn club.  

Volgens Latour zit Lurling niet bij de beste 24 spelers van FC Köln. De aanvaller was al langer ongelukkig in Duitsland, maar na de uitspraken van Latour wil hij nog tijdens de huidige transferperiode vertrekken. "Anders wordt het niet gemakkelijk", beseft Lurling tegenover BN/De Stem. "Zoals bekend heb ik het hier niet zo naar mijn zin. Dat wordt er niet beter op als ze me het voetbal afpakken. Pff, dan weet ik het niet meer."  

FC Köln is bereid om Lurling het komende half jaar te verhuren. De Geissbocken azen niet op een huursom, maar willen wel dat de tijdelijke club van Lurling een aanzienlijk deel van diens salaris betaalt. Dat bleek afgelopen week een struikelblok, waardoor een tijdelijke transfer naar Nederland afketste. De aanvaller staat nog tot de zomer van 2008 in Keulen onder contract. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen