Villarreal-trainer: "We moeten onszelf blijven"

25 april 2006, 00:08

Villarreal staat vanavond in eigen stadion op de drempel van een geweldige stunt. De provincieclub kan bij winst op Arsenal als debutant de finale van de Champions League bereiken. Om dit te bewerkstelligen, zal de ploeg echter wel moeten scoren. Dat zal niet meevallen, want Villarreal liet in Londen weinig in aanvallende zin zien.

Dinsdag moet de huidige nummer tien van de Spaanse competitie meer initiatieven ontplooien om de 1-0 weg te werken. De Spanjaarden missen de geschorste Tacchinardi. Eerste doelman Sebastian Viera keert terug na een schorsing. Of Villarreal een vuist kan maken, hangt doorgaans af van de Argentijn Juan Roman Riquelme. Hij moet in het uitpuilende El Madrigal aanvaller Forlan in stelling zien te brengen.

Villarreal heeft in de eigen competitie slechts een van de laatste acht duels gewonnen. Zaterdag verloor de ploeg met 2-0 van Real Sociedad. Trainer Pellegrini had echter een b-team opgesteld.

"We hebben dit seizoen al enkele mijlpalen bereikt, maar we zijn nog nooit tevreden geweest met wat we tot nu toe hebben gepresteerd", zei Pellegrini in de aanloop naar het duel met Arsenal.

"We zijn zover gekomen door steeds vast te houden aan onze normale speelstijl. Dat zullen we nu dus ook weer doen. De druk op Arsenal is groter dan op ons. We kunnen hooguit last hebben van onszelf", zei de coach van de debutant in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen