Van der Vaart wil wraak voor nederlaag van 2004

22 juni 2006, 00:17

Rafael van der Vaart was één van de mensen voor wie het duel met Argentinië als geroepen kwam. De middenvelder kreeg tegen de Argentijnen weer eens de kans om zich vanaf de eerste minuut te laten zien. Hoewel hij nog altijd niet helemaal tevreden was over zijn optreden, herkent hij een stijgende lijn.

"Het ging met mij al een stuk beter dan tegen Ivoorkust", zegt hij tegen FCUpdate.nl. "Dat kwam misschien ook omdat het nu avond was en iets minder warm, maar ook fysiek ging het prima. Het was al weer heel lang geleden dat ik een hele wedstrijd gespeeld had, maar lichamelijk voelde ik geen problemen. Eigenlijk kwam ik tijdens de wedstrijd steeds beter in mijn ritme."

Door het gelijkspel stuit Oranje nu komende zondag op een oude bekende, namelijk Portugal. Twee jaar geleden was die ploeg tijdens het EK nog met 2-1 te sterk, maar zondag krijgt Oranje de ideale gelegenheid om het één en ander recht te zetten. "Natuurlijk speelt die wedstrijd van twee jaar geleden mee", blikt Van der Vaart alvast vooruit het duel met de Portugezen. "De Portugezen hebben nog ongeveer dezelfde ploeg, dus we weten wat ons te wachten staat. Het is een mooie gelegenheid om ons te revancheren voor die nederlaag van 2004."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen