Eagles geniet van debuut in Nijmegen

11 september 2006, 11:06

De opvallendste man aan de kant van NEC was afgelopen zondag Chris Eagles. De Engelse middenvelder, die op huurbasis overgenomen is van Manchester United, kwam tegen AZ na rust in het veld en bewees direct dat hij komend seizoen van grote waarde kan worden voor de Nijmeegse ploeg. 

"Ik ben natuurlijk teleurgesteld in het resultaat, maar ik ben toch erg blij met mijn debuut. Ik heb lekker gespeeld en ben goed ontvangen. Ik heb vandaag gezien dat we een goed team hebben, het kan een mooi seizoen worden", zegt Eagles op de website van de Gelderse club.

Eagles heeft er in ieder geval geen moeite mee dat hij door de Nijmeegse supporters wordt vergeleken met David Jones, de Brit die vorig seizoen zo'n goede indruk achterliet bij NEC. "Absoluut niet. Het is toch mooi als de supporters veel vertrouwen in je hebben. Ik zie dat toch liever dan dat ze stil zijn als ik het veld in kom. Pas als dat gebeurt moet ik me zorgen gaan maken", lacht hij.

Tegen AZ kwam Eagles in het veld als aanvallende middenvelder, direct achter de spitsen. Die rol is hem op het lijf geschreven, benadrukt hij. "Ik krijg er veel de bal, en ik kan alle kanten op. Ik krijg er veel vrijheid, dat heb ik graag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen