Seedorf: "Ontvangst publiek hartverwarmend"

16 november 2006, 01:37

Clarence Seedorf arriveerde maandag met een enorme glimlach in Noordwijk en die lach was de afgelopen dagen niet weg te krijgen. De middenvelder genoot met volle teugen van zijn terugkeer in Oranje, niet in de laatste plaats omdat hij woensdag tegen Engeland liet zien dat hij belangrijk kan zijn voor dit Nederlands elftal. FCUpdate.nl volgde Seedorf na afloop van zijn veelbesproken rentree. "Ik was nog niet klaar met Oranje en Oranje gelukkig ook nog niet met mij."

Iedereen wilde wat van hem weten, na afloop van Nederland-Engeland. Dat de wedstrijd in 1-1 geëindigd was leek niet interessant, iedereen wilde vooral weten of Clarence Seedorf tevreden was over zijn 78ste interland. En jawel, de middenvelder was, volledig terecht, opgelucht. "Natuurlijk kan het altijd beter, maar ik ben tevreden. Het ging redelijk, zeker als je bekijkt dat alle automatismen natuurlijk nog ontbreken."

Nu kan Seedorf slechts één ding doen: hopen dat hij Van Basten heeft weten te overtuigen. "Kijk, Oranje maakt deel uit van mijn carrière. Ik had het gevoel dat ik nog niet klaar was met Oranje en nu blijkt dat Oranje gelukkig ook nog niet klaar was met mij. Ik heb heel veel ambities om met het Nederlands elftal ver te komen op eindtoernooien en ik hoop dat ik die kans krijg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen