Van Nistelrooy: "Dit is best uniek"

13 november 2006, 00:05

Het was de avond van Ruud van Nistelrooy, zondag in Pamplona. De Nederlandse spits van Real Madrid was in de uitwedstrijd tegen Osasuna ouderwets op dreef en wist het net vier keer te vinden. Hiermee verdubbelde hij zijn totale productie in de Primera Division en is hij met acht doelpunten gedeeld topscorer van de Spaanse competitie.

"Ik heb twee jaar geleden een keer vier doelpunten gemaakt, in een Champions League-wedstrijd met Manchester United tegen Sparta Praag", herinnert Van Nistelrooy zich. "Maargoed, deze vier goals tegen Osasuna zijn natuurlijk best uniek. We hadden vier of vijf kansen en deze zijn er bijna allemaal in gegaan. Elke pass kwam aan, mijn medespelers wisten me fantastisch in stelling te brengen. De manier waarop we speelden, was geweldig."

"We moeten nu zorgen dat we deze lijn doortrekken", gaat de spits verder. "Komend weekend komt Racing Santander naar Bernabeú, die wedstrijd moeten we zien te winnen. Het spel dat we hier op de mat gelegd hebben, moeten we nu ook in eigen stadion laten zien. Maargoed, het is goed om te zien dat we als team steeds beter gaan spelen."

Bron: RealMadrid.com

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen