Gekeurde Buffel toch niet in zee met Hannover

Ger
31 januari 2007, 09:42

Thomas Buffel heeft een aanbod van Hannover 96 afgeslagen. De Belgische middenvelder kon met de club uit de Bundesliga geen akkoord bereiken over de financiële voorwaarden. Hij blijft daardoor ook de tweede seizoenshelft bij Glasgow Rangers.

De oud-Feyenoorder had van zijn Schotse werkgever toestemming gekregen om te praten met Hannover. Buffel onderging in Duitsland zelfs al een medische keuring. "De deal is afgesprongen om financiële redenen", aldus vader Martin Buffel in de Gazet van Antwerpen. "Het was een eerlijke beslissing van Thomas, het moest allemaal wat te snel gaan."

Volgens Hannover-voorzitter Martin Kind speelden er ook andere zaken. "Financieel waren we er nog niet uit, maar daar was een oplossing voor te vinden. Buffel ziet echter perspectieven in Glasgow door de komst van de nieuwe trainer Walter Smith. En een communicatiestoornis met zijn makelaar heeft ook een invloed gehad. Als er drie redenen zijn om aan een speler te twijfelen, moet je het niet doen. We houden wel contact met Buffel en misschien praten we in de zomer weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen