Jaliens: "Geen moment getwijfeld"

16 maart 2007, 00:00   Bijgewerkt: 16 maart 2007, 00:31

Wie naar een Europees duel van AZ gaat, kan het zich niet veroorloven om vijf minuten voor het einde naar huis te gaan. De Alkmaarders maken er immers een gewoonte van om duels in de UEFA Cup uit te laten draaien op echte thrillers, waarin iedereen tot diep in blessuretijd met samengeknepen billen moet zitten. "Of dan niet een keer anders kan? Ach, zolang we aan het langste eind trekken maakt het me niet uit. Dan wil ik best even billenknijpen", lacht Kew Jaliens tegen FCUpdate.nl.

Na de 4-2 nederlaag in Engeland leek AZ een klein wonder te moeten verrichten om door te bekeren, maar Jaliens had er veel vertrouwen in. "We wisten dat het niet onmogelijk was. Eigenlijk had ik vanaf het eerste fluitsignaal het idee dat het goed zou komen, ik wist dat we ze zouden pakken", zegt hij.

Jaliens zelf kon terugkijken op een uitstekende wedstrijd. De verdediger had Obafemi Martins, dé plaaggeest van de heenwedstrijd, in zijn zak. "We hebben als team veel beter vanuit balbezit gespeeld", blijft hij bescheiden. "Daardoor is het als verdediger makkelijker voetballen, je hebt meer tijd om positie te kiezen. Iedereen was de hele wedstrijd scherp, daarom hebben we dit kunnen winnen. We waren er van overtuigd dat we zouden winnen en dat hebben we vanaf de eerste seconde uitgestraald. Dat het gelukt is, geeft een enorm goed gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen