Bakircioglü voor vier jaar naar Ajax

15 mei 2007, 17:29   Bijgewerkt: 15 mei 2007, 17:44

Ajax heeft zich definitief versterkt met Kennedy Bakircioglü. De Zweed tekent in Amsterdam een contract voor vier jaar en komt over van FC Twente, de club waarvoor hij dit seizoen vijftien keer scoorde. Dat meldt Ajax op haar website. 

"Ik ben ontzettend blij dat ik de komende jaren bij Ajax voetbal", aldus een trotse Bakircioglü. Hij legt uit waarom hij voor de club van trainer Henk ten Cate heeft gekozen: "Ajax is een mooie, grote club, die ook nog eens het aanvallende systeem speelt dat bij mij past. Het gevoel is heel erg goed." 

De vreugde is wederzijds. Ook Ajax is blij met Bakircioglü. Technisch directeur Martin van Geel verwoordt waarom men zo blij is met de komst van de Zweed. "Naast een goede voetballer is het volgens ons ook een jongen die goed in de groep past. We hebben hem sinds het vertrek van Mauro Rosales goed in de gaten gehouden."

 

Met de voormalig speler van FC Twente haalt Ajax de tweede versterking voor volgend seizoen binnen. De flamboyante middenvelder kwam eerder uit voor het Zweedse Hammarby en het Griekse Iraklis Saloniki. Eerder legde de Amsterdammers de Belg Laurent Delorge van degradant ADO Den Haag al vast. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen