'Luque weer volop in beeld bij PSV'

4 mei 2007, 09:27

PSV gaat deze zomer een nieuwe poging wagen om Albert Luque los te weken bij Newcastle United. Afgelopen winter liep een eerste poging om de Spaanse aanvaller weg te plukken uit St. James' Park uit op een anit-climax, maar volgens De Telegraaf hebben de Eindhovenaren goede moed dat het ditmaal wél tot een transfer komt.

Luque stond in de winter bovenaan het verlanglijstje van PSV-coach Ronald Koeman. Een transfer leek in de maak, maar op het allerlaatste moment gooide Newcastle-preses Freddy Shephard roet in het eten. Hij blokkeerde de transfer, tot frustratie van zowel Luque als PSV. Omdat dit pas enkele uren voor het verstrijken van de transferdeadline gebeurde, had PSV immers geen mogelijkheden meer om op zoek te gaan naar een alternatief.

Ditmaal lijkt Shephard wél bereid om mee te werken aan een transfer. Naar verluidt ligt er zelfs al een principeakkoord tussen PSV, Newcastle en Luque, en is het slechts een kwestie van tijd voordat de 29-jarige spits een contract zal tekenen in Eindhoven.

Opvallend hierbij is dat PSV ook interesse heeft in Roy Makaay. Mocht ook de aanvaller van Bayern München naar Eindhoven komen, dan zou dit betekenen dat PSV dezelfde aanval krijgt als Deportivo la Coruna vijf jaar geleden. Destijds stonden Albert Luque en Roy Makaay in de aanvaller bij de Galiciërs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen