Milan heeft weer een 'oudje' op het oog

11 mei 2007, 10:45

Het lijkt erop dat AC Milan nog niet bezig gaat met het verjongen van haar selectie. De Champions League-finalist kampt met een tamelijk oude selectie en de fans schreeuwen om verjonging. De clubleiding lijkt er echter anders over te denken. 

De club heeft drie Braziliaanse dertigers in de selectie (Ronaldo, Cafu en Serginho) en denkt er nu aan nog een dikke dertiger aan te trekken. Het gaat om oud-Bayern München speler Zé Roberto (32) die momenteel in zijn moederland voor Santos speelt. 

Leonardo, technisch directeur van de Rossoneri, verklaarde de interesse in Globo Sport. "We zoeken naar spelers die zich goed kunnen aanpassen aan Carlo Ancelotti's tactische plannen. Ze Roberto is één van die spelers."

Milan heeft ook interesse in een jongeling. Alexandre Pato, in Brazilië als één van de grootste talenten van het land beschouwd, heeft indruk gemaakt op de Italianen die nu een poging willen ondernemen om de jongeling naar de modestad te halen. 

Technisch directeur Leonardo meldt wel dat Pato een speler voor de toekomst is. "We hebben inderdaad ook interesse in Pato, maar we denken dat hij nog wat ervaring moet opdoen voordat hij naar Europa komt", verklaarde de oud Milan-speler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen