Reyes hoopt op langer verblijf bij Real

19 juni 2007, 11:31

Jose Antonio Reyes hoopt ook volgend seizoen deel uit te maken van de selectie van Real Madrid. De Spaanse aanvaller bezorgde Real zondag door titel door twee keer te scoren in de kampioenswedstrijd tegen Real Mallorca en hoopt hiermee een nieuw contract afgedwongen te hebben. Real huurde Reyes dit seizoen van Arsenal.

Real heeft de optie om de huurverbintenis om te zetten in een permanent contract, maar twijfelt nog. Reyes heeft immers, afgezien van zijn goals tegen Mallorca, bijzonder weinig laten zien dit seizoen. De 23-jarige Spanjaard wil echter niets liever dan een vast contract bij de Koninklijke. "Ik hoop dat mijn goals tegen Mallorca niet mijn laatste doelpunten voor Real waren. Misschien heb ik de clubleiding met deze doelpunten kunnen overtuigen", zegt hij in the Mirror. 

"Ik heb al meerdere keren gezegd dat ik het een enorme eer vind om voor Real Madrid te spelen. Ik ben naar Madrid gekomen om kampioen te worden en ben dan ook enorm blij dat het gelukt is en dat ik mijn steentje bij heb kunnen dragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen