Huysegems: "Chaos en grote druk bij Feyenoord"

Ger
5 juli 2007, 10:20   Bijgewerkt: 5 juli 2007, 10:35

Stein Huysegems wil bij zijn nieuwe club FC Twente het vertrouwen hervinden. De aanvaller, die in Enschede tot medio 2010 tekende, maakte afgelopen seizoen bij Feyenoord een moeilijke periode door.

Huysegems is zich bewust dat hij bij de Rotterdamse club niet heeft kunnen imponeren. "Maar door de chaos en de grote druk was het bijna onmogelijk mijn normale niveau te halen", zegt de Belg in het AD. "De fluitconcerten werkten verlammend en ik was daar, net als andere jonge jongens, niet altijd tegen gewapend."

"Ik ben iemand die op intuïtie speelt, maar als je een kwartier voor tijd invalt, ben je voor een vol stadion bang om balverlies te lijden en probeer je risicoloos te spelen. Terwijl ik helemaal niet zo'n type voetballer ben. Ik wil juist de actie maken, krijg het publiek graag op de banken."

Huysegems wil zich weer bewijzen bij FC Twente, dat hij de voorkeur gaf boven Borussia Mönchengladbach. "Dit is een club die vooruit wil en die mooi en aanvallend voetbal speelt", aldus de aanvaller over de Enschedese formatie. "In zo'n cultuur ben ik ervan overtuigd mijn oude niveau te halen, zeg maar van mijn eerste AZ-jaren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen