NAC-spits Kramer rekent zich nog niet rijk

15 juli 2007, 09:30

Michiel Kramer is voorlopig dé verrassing van de eerste weken van de voorbereiding bij NAC Breda. De pas 18-jarige spits verbaasde afgelopen woensdag al door drie keer tegen scoren tegen Beek Vooruit, maar herhaalde dat kunstje zaterdag doodleuk. Ook tegen Nieuwleusden trof de aanvaller driemaal doel. 

"Ik moet me in de voorbereiding laten zien, is mij gezegd. Als ik het goed doe, blijf ik bij de A-selectie. Tot dusver gaat het lekker, al moeten we niet vergeten dat we nog maar twee wedstrijden achter de rug hebben, en dan nog wel tegen amateurs, met alle respect overigens", is de nuchtere reactie van Kramer op zijn goede prestaties in de afgelopen oefenwedstrijden. 

Kramer vindt zelf dat hij nog veel te leren heeft. "Of ik verbaasd ben over mijn doelpunten? Ik weet niet. Het verbaast me wel dat het allemaal zo gemakkelijk gaat, dat wél. Maar vooral op de training merk ik dat ik er nog lang niet ben. Tegen Zwaanswijk en Penders kom ik er vaak helemaal niet aan te pas. Die gasten zijn zoveel, sterker, slimmer en ervarener. Pas als ik me tegen hen staande weet te houden, dan begint het ergens op te lijken", zegt hij op de website van NAC Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen