Matthijs niet in actie tegen Fiorentina

Ger
18 september 2007, 11:33   Bijgewerkt: 18 september 2007, 11:57

De UEFA Cup en Paul Matthijs blijken geen gelukkig koppel. De aanvoerder van FC Groningen moet donderdag wegens een enkelblessure de confrontatie met Fiorentina missen. Hij raakte vrijdagavond geblesseerd in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht.

Vorig seizoen ontbrak Matthijs wegens een lieskwetsuur ook al in de tweestrijd met Partizan Belgrado. "Dit hakt er wel even in", zegt de middenvelder in het Dagblad van het Noorden. "Dat ik de vorige keer tegen Partizan ook al niet mee had kunnen doen, spookte direct door mijn hoofd toen ik vrijdagavond naar de kant ging."

Het is nog niet duidelijk hoe lang Matthijs afwezig zal zijn. "De dokter zegt dat als de zwelling naar mijn voet is gezakt het herstel ook snel kan gaan. Maar aan de return over twee weken tegen Fiorentina durf ik nog niet te denken. Ik durf er nog niet eens op te hopen."

FC Groningen zal later deze week een beslissing nemen over de inzetbaarheid van Erik Nevland (meniscus), Marcus Berg (hersenschudding) en Fredrik Stenman (lies).

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen