"Frei speelt dit jaar niet meer"

30 oktober 2007, 07:10

Het voetbaljaar 2007 zit er voor Alexander Frei al op. Dat heeft Michael Zorc, de sportief directeur van zijn club Borussia Dortmund, laten weten in Kicker. De Zwitserse spits kampt met een kuitblessure. "Het is zeer twijfelachtig, of hij voor de winterstop nog in actie kan komen", is het slechte nieuws van Zorc.

Frei sukkelt al bijna een half jaar met blessures. In mei moest hij een heupoperatie ondergaan, waarna hij tot augustus uit de roulatie was. Toen hij half augustus bijna klaar leek voor een rentree, speelde zijn kuit op. Deze blessure blijkt nu dusdanig hardnekkig te zijn, dat hij nog enkele maanden rust moet houden.

Overigens is de kuitblessure een direct gevolg van de heupoperatie die Frei vijf maanden geleden onderging. Tijdens de operatie is immers een stukje uit zijn heup verwijderd, want gevolgen heeft voor de druk die op de kuit komt. Deze extra belasting kan de kuit van de Zwitserse spits, die vorig seizoen met zestien doelpunten clubtopscorer van Borussia Dortmund was, voorlopig niet aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen