Grant: "Drogba is juist heel positief"

Koen Freriks
21 oktober 2007, 10:47   Bijgewerkt: 21 oktober 2007, 11:04

De uitspraken van Didier Drogba over zijn situatie bij Chelsea hebben hem niet negatiever gemaakt bij zijn club. Dat zegt Avram Grant, trainer bij de Londenaren. Drogba gaf afgelopen week aan 'hoe dan ook te willen vertrekken', maar nam vervolgens zijn woorden weer [a,http://www.fcupdate.nl/nieuws/2007/10/19/drogba-wil-toch-bij-chelsea-blijven/,_blank,terug]. Toch verliest Grant niet zijn vertrouwen in zijn spits, die volgens hem 'heel positief' blijft.

"Ik heb Didier afgelopen maand gezien op trainingen, in de kleedkamer en op het veld. Ik heb echt geen enkel probleem met hem gehad", aldus Grant, die hem zijn geruchtmakende uitspraken wel wil vergeven. "Als hij iets gedaan heeft buiten het veld waar hij spijt van heeft, is het prima."

Chelsea gaf eerder al aan uit te gaan van het professionalisme bij Drogba. Dat lijkt terecht, want Drogba is er niet negatiever op geworden. "Hij is geen negatief persoon. Als hij negatief was op het veld of in de kleedkamer of als hij met me praat, dan zou het een ander verhaal zijn. Maar zo zit het niet. Spelers moeten spreken op het veld en dat heeft hij erg goed gedaan."

Bron: Skysports

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen