Green: "Waarom speel ik niet voor Engeland?"

Koen Freriks
21 oktober 2007, 13:58

Heel Engeland schreeuwt om een andere keeper, nadat Paul Robinson tegen Rusland niet voor de eerste keer een wijfelend optreden neerzette. De Spurs-keeper werd van alle kanten, al dan niet wat overdreven, bekritiseerd. Ook bondscoach Steve McClaren kreeg veel kritiek op zich af vanwege zijn keeperskeuze. Vele media schreeuwen om West Ham-keeper Robert Green, die zich zelf in de media nu ook afvraagt waarom hij niet in de selectie zit. 

Green, goed voor één interland, is bezig aan een goed seizoen bij The Hammers. Waarom McClaren steeds weer voor Robinson, James en Carson kiest, snapt hij dan ook niet. "Mij is geen enkele reden gegeven waarom ik niet bij de selectie zit. Dat frustreert mij en ik zou graag wat antwoorden krijgen. Hopelijk krijg ik die snel", aldus Green.

De goalie vraagt zich af wat hij nog meer moet doen om een plek af te dwingen. "Steve McClaren heeft gezegd dat ik in zijn plannen voorkom, maar ik wil graag weten wat ik wel of niet moet doen om een kans te krijgen. Dan heb ik tenminste een doel om naar toe te werken en op te verbeteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen