Martens: "Had liever geen Duitse club geloot"

9 oktober 2007, 15:14   Bijgewerkt: 9 oktober 2007, 15:25

Maarten Martens is niet blij met 1.FC Nürnberg als tegenstander in de groepsfase van het UEFA Cup-toernooi. "Ik had liever geen Duitse club geloot. Daar hebben we de laatste tijd geen goede resultaten tegen geboekt", zegt hij, verwijzend naar de recente nederlagen tegen Werder Bremen (4-1) en Bayer Leverkusen (4-0).

Heel veel weet Martens nog niet van Nürnberg, dat vorig seizoen de Duitse beker won. Van een andere tegenstander, de Russische topclub FC Zenit St.Petersburg, heeft hij meer informatie. "Deze club ken ik beter omdat mijn landgenoot Nicolas Lombaerts er speelt. Tijdens het afgelopen jeugd-EK heeft hij zijn transfer naar Zenit verdiend. Het is volgens hem een aanvallende ploeg met opkomende backs. Ze scoren veel, maar krijgen ook veel tegengoals te verwerken."

De grote onbekende in de groep is het Griekse Larissa, weet Martens. "Ik had er nog nooit van gehoord. Maar omdat ze in de eerste ronde Blackburn Rovers hebben uitgeschakeld, mogen we ze niet onderschatten. Maar de ploeg die tegen Larissa punten laat liggen, krijgt het zwaar in deze poule", zegt hij op de website van AZ.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen