Gerrard gelooft in wederopstanding Liverpool in CL

5 november 2007, 13:34

Met slechts één punt uit de eerste drie wedstrijden, staan Liverpool er halverwege de groepsfase van de Champions League allerbelabberdst voor. De ploeg zal haar resterende drie duels moeten winnen om kans te houden op een plaats in de volgende ronde. En zelfs áls Liverpool negen punten pakt uit de komende drie wedstrijden, is het niet honderd procent zeker dat de club doorbekert.

In theorie is het immers mogelijk dat Marseille en Liverpool uitkomen op tien punten en FC Porto op elf. In dat geval moet er ook nog naar onderling resultaat gekeken worden. Maar goed, zo ver is het nog lang niet. Eerst moet Liverpool maar zorgen dat het wedstrijden gaat winnen, vindt aanvoerder Steven Gerrard. Om te beginnen komende dinsdag, in het eigen Anfield Road tegen Besiktas.

"We zullen bergen moeten verzetten om alsnog door te gaan, maar als groep zijn we er van overtuigd dat het gaat lukken. We hebben al vaker, iets te vaak zelfs, in een vergelijkbare situatie gezeten, en telkens ontsnapten we nog. Het woord 'opgeven' komt niet in ons woordenboek voor. Bovendien spelen we twee van de komende drie duels thuis. Dat is een enorm voordeel voor ons, tijdens die wedstrijden kan het publiek ons er doorheen slepen", aldus de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen