Hamburg kijkt met angst en beven naar Eindhoven

1 november 2007, 14:23

In Hamburg is men niet blij met de beslissing van Ronald Koeman om PSV te verruilen voor Valencia. In Eindhoven moet men nu immers op zoek naar een nieuwe trainer en HSV-coach Huub Stevens is één van de mensen die genoemd wordt als mogelijke opvolger van Sneeuwvlokje. Volgens diverse Duitse media heeft Stevens zelfs een clausule in zijn contract, dat hij transfervrij naar PSV kan.

Stevens wordt in Hamburg gezien als een wonderdokter. Dat is niet zo gek, aangezien hij in januari 2006 in dienst trad op het moment dat Hamburger SV nog stijf onderaan de Bundesliga stond. Stevens leidde de club vervolgens binnen no-time uit de gevarenzone en wist de ploeg zelfs nog naar een Intertoto-ticket te loodsen. Via de Intertoto plaatste HSV zich vervolgens voor de UEFA Cup. Bovendien staan die Rothosen momenteel tweede in de Bundesliga, achter het sterke Bayern.

Hamburg koestert haar succestrainer dus, maar het vertrek van Koeman zorgt voor enige paniek. In Duitsland weet men immers ook dat Stevens dolgraag ooit nog eens hoofdcoach zou zijn in Eindhoven. Diverse media melden zelfs dat de coach een clausule in zijn contract heeft, waardoor hij te allen tijde over kan stappen naar de lichtstad. Tegenover het Duitse Sport1 wilde Stevens daar niet op ingaan. "Ik houd er niet van om over details uit mijn contract te praten", stelde hij.

Sportief directeur Dietmar Beiersdorfer probeert in ieder geval de rust en kalmte te bewaren. "We hebben nog niets gehoord uit Eindhoven, dus voorlopig is er geen enkele reden om aan te nemen dat Huub vertrekt. Ik ga er gewoon vanuit dat hij ook de rest van het seizoen bij ons op de bank zit. Sterker nog, we zouden graag zien dat hij ook na na volgende zomer in Hamburg blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen