Micah Richards was ook klaar voor stripact

Ger
8 november 2007, 17:06

Stephen Ireland zou zijn beruchte stripact tegen Sunderland aanvankelijk samen met ploegmaat Micah Richards opvoeren. De Engelse international kwam tijdens de wedstrijd echter niet in actie, waardoor Ireland zijn feestje alleen moest vieren.

De middenvelder van Manchester City scoorde afgelopen maandag de enige treffer tegen Sunderland. Na het doelpunt liet hij zijn broek zakken, waardoor zijn boxershort met Superman-logo zichtbaar werd. De Engelse voetbalbond FA was 'not amused' en gaf Ireland een waarschuwing.

"Het was zeer teleurstellend om te horen dat sommige mensen hem een boete wilden geven voor zijn actie", zegt Richards in zijn column op de website van de BBC. "Hij stond niet in zijn blootje en viel niemand lastig. Ik zie niet wat er mis is met deze manier van juichen."

"Om eerlijk te zijn, ik zou eigenlijk met hem meedoen. We hebben de onderbroeken samen gekocht. Ik speelde echter niet, waardoor het plannetje niet doorging. Achteraf ben ik daar blij om, anders was ik ook in opspraak geraakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen