Verbeek geeft Matusiak kans als vervanger Alves

23 november 2007, 15:06   Bijgewerkt: 23 november 2007, 15:12

Radoslaw Matusiak krijgt de komende weken de kans om zich te bewijzen bij SC Heerenveen. De Pool is door coach Gertjan Verbeek aangewezen als vervanger van topscorer Afonso Alves, die voor vier wedstrijden geschorst is.

Matusiak, die deze zomer overkwam van Palermo, kwam tot dusver niet verder dan een aantal invalbeurten. Volgens Verbeek is de Pool, die afgelopen woensdag nog scoorde in de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Polen en Servië, nu echter klaar voor een basisplaats. "Je ziet hem langzaam groeien. De goal voor Polen heeft hem goed gedaan. Hij was er heel blij mee. We hebben Matusiak gehaald als vervanger voor Alves. Hij krijgt de komende weken de kans om te laten zien wat hij in zijn mars heeft", zegt de oefenmeester op de website van zijn club.

Voor Verbeek is de wedstrijd tegen De Graafschap een weerzien met zijn oude vriend Jan de Jonge, die momenteel coach van de club uit Doetinchem is. "Jan en ik zijn vrienden en ik gun hem alles, maar morgen negentig minuten lang even niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen