Koevermans niet van de partij tegen Inter

11 december 2007, 13:36   Bijgewerkt: 11 december 2007, 13:52

Danny Koevermans doet woensdagavond niet mee in de Champions League-wedstrijd tegen Internazionale. De spits liep maandag tijdens de training een blessure aan zijn hamstring op en hoewel deze niet ernstig is, wil coach Jan Wouters geen risico nemen. De komende dagen moet duidelijk worden of Koevermans zondag wel in actie kan komen in de topper tegen koploper Ajax.

Naast Koevermans mist Wouters ook Eric Addo, die nog een schorsing uitzit. Spelmaker Ibrahim Afellay kreeg dinsdag tijdens de training even last van zijn hamstring, maar kon gewoon doorspelen. Hij staat woensdag tegen Inter sowieso aan de aftrap. Wie er verder allemaal in de basis zullen staan, is nog niet geheel duidelijk. Zeker is wel dat Wouters niet van plan is om zijn team helemaal overhoop te gooien. Hij houdt, in grote lijnen, vast aan het elftal dat vrijdag een pak slaag kreeg van Roda JC. "We zullen niet ineens met vijf andere spelers gaan spelen", aldus de interim-coach op de website van Eindhovense club.

PSV moet winnen van Inter om kans te houden op een plaats in de tweede ronde van de Champions League. Het is, ook bij een zege, echter wel afhankelijk van het resultaat bij Fenerbahçe-CSKA Moskou. Alleen als de Russen minimaal een punt pakken in Istanbul, kan PSV nog achter Inter als tweede eindigen in Groep G.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen