Arsenal opnieuw te sterk voor Newcastle United

Ger
29 januari 2008, 22:58   Bijgewerkt: 29 januari 2008, 23:33

Arsenal heeft dinsdagavond een overtuigende 3-0 zege geboekt op Newcastle United. Vijf minuten voor rust zette Emmanuel Adebayor zijn team op een 1-0 voorsprong. Flamini en Fábregas bepaalden met doelpunten in de 72e en 80e minuut de eindstand.

Afgelopen zaterdag speelden de twee ploegen ook al tegen elkaar in de strijd om de FA Cup. Opvallend genoeg won Arsenal toen ook met 3-0. Door de overwinning staat Arsenal nu eerste in de Premier League met drie punten voorsprong op Manchester United. De club van Edwin van der Sar heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld.

Middlesbrough heeft goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De equipe van coach Gareth Southgate wist dankzij een treffer van Aliadière nipt te winnen van Wigan Athletic, waar Mario Melchiot de hele wedstrijd speelde. Afonso Alves, die bovenaan de verlanglijst staat van Middlesbrough, bekeek het duel vanaf de tribune.

Sunderland versloeg Birmingham City met 2-0 door treffers van Murphy en Prica. Het duel tussen Bolton Wanderers en Fulham eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Middlesbrough, Sunderland, Bolton en Birmingham staan boven de gevreesde streep, Wigan en Fulham nemen degradatieplekken in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen