Boulahrouz blijft bij Sevilla

4 januari 2008, 14:04

Khalid Boulahrouz is niet van plan om Sevilla in de winterstop te verlaten. De verdediger werd de afgelopen periode nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Ajax, maar volgens zijn zaakwaarnemer Rodger Linse is daar helemaal geen sprake van. "Khalid wil per se slagen bij Sevilla", zegt hij tegen VI.

Boulahrouz maakte afgelopen zomer de overstap van Chelsea naar Sevilla, maar slaagde er tot dusver niet in om indruk te maken in Spanje. Toch is een transfer helemaal niet aan de orde, benadrukt Linse. "Er is totaal geen sprake van een tussentijdse transfer, daar is helemaal geen aanleiding toe. Khalid is dit seizoen een tijd geblesseerd geweest, maar traint inmiddels weer met de spelersgroep mee en zit dicht tegen volledige fitheid aan. Hij wil niets liever dan per se slagen bij Sevilla."

"Khalid heeft een gezonde instelling, hij wil niet zomaar de handdoek gooien als het even tegenzit. Als hij fit is, kan hij nog veel betekenen voor deze club. Dat wil hij dolgraag bewijzen", zegt Linse op de website van het voetbalweekblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen