FC Groningen haalt Powel als vervanger Nevland

31 januari 2008, 13:36   Bijgewerkt: 31 januari 2008, 21:39

Berry Powel is de nieuwe spits van FC Groningen. De club van coach Ron Jans neemt de aanvaller per direct over van De Graafschap, zo meldt technisch directeur Han Berger van de club uit Doetinchem in De Gelderlander. Groningen hoeft slechts een gelimiteerde transfersom te betalen voor de 27-jarige aanvaller.

Berger is niet blij met het vertrek van de spits. "Maar wij hebben niets te vertellen. Toen we Berry in 2006 aantrokken hadden we geen cent en hij is destijds extern gefinancierd. Er zijn toen ook bepaalde clausules in zijn contract opgenomen. Hij kon voor een bepaald bedrag tussentijds weg", vertelt de directeur van de Superboeren.

Omdat deze transfer tot stand gekomen is op de laatste dag voordat de transfermarkt sluit, heeft De Graafschap weinig mogelijkheden om het vertrek van Powel op te vangen. "Wij staan nu voor het blok. De competitie is op deze manier een heel andere dan voor de winterstop. De kans is heel klein dat wij voor vanavond nog een vervanger kunnen vinden. Ik doe nog wel een poging met een speler die we voor volgend seizoen wilden halen, maar de kans is klein dat het lukt", baalt Berger.

Powel is in Groningen de opvolger van Erik Nevland, die vertrokken is naar Fulham. De spits, die eerder voor FC Den Bosch en het Engelse Millwall speelde, wordt vanmiddag om 16.00 uur officieel gepresenteerd in de Euroborg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen