'Koeman haalt Maduro per direct naar Valencia'

18 januari 2008, 09:04   Bijgewerkt: 18 januari 2008, 09:10

Hedwiges Maduro vertrekt bij Ajax. Volgens De Telegraaf heeft de middenvelder van Ajax een akkoord bereikt met Valencia, de club van coach Ronald Koeman. Maduro, die Valencia zo'n drie miljoen euro kost, tekent naar verluidt een contract voor 4,5 jaar.

Verwacht wordt dat Maduro nog vandaag of morgen medisch gekeurd wordt, waarna de laatste puntjes op de 'i' gezet kunnen worden. Het beursgenoteerde Ajax zal de transfer vervolgens pas bekend maken als de bankgaranties binnen zijn. 

In Valencia wordt Maduro herenigd met Ronald Koeman, de man die hem enkele jaren geleden liet debuteren in de hoofdmacht van Ajax. Sindsdien ontwikkelde de jonge middenvelder zich tot international. Vorig jaar leidde hij, als aanvoerder, Jong Oranje bovendien naar goud op het jeugd-EK. Desondanks bood Ajax hem aanvankelijk geen nieuw contract aan. Enkele maanden geleden kwamen de Amsterdammers wél met een aanbieding om het aflopende contract van de international te verlengen, maar Maduro zelf hield toen de boot af.

"Ik kon gewoon nog niet zeggen wat ik zou gaan doen. Ajax sprak weliswaar het vertrouwen in me uit, maar vorig jaar werd er nog uitgebreid aan mij getwijfeld. Ze gaven mij het gevoel dat ik mocht vertrekken en dat was ik niet vergeten. Daarom zei ik nu niet zomaar: ik teken wel eventjes bij. Ik vind dat ik het recht had om nog even te wachten. Zij hebben ook gewacht met het voorleggen van een nieuw contract", motiveerde Maduro zijn beslissing om niet bij te tekenen in de ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen