Stakende Silva wil naar 'Ajax, Feyenoord, of Fiorentina'

10 januari 2008, 17:13   Bijgewerkt: 10 januari 2008, 21:20

Bruno Silva bewandelt hetzelfde pad als zijn landgenoot Luis Suarez een half jaar geleden: koste wat kost een vertrek bij FC Groningen afdwingen. De rechtsback kwam donderdag niet opdagen tijdens de training, omdat hij het de clubleiding van FC Groningen zeer kwalijk neemt dat het hem niet wil verkopen. Niet alleen Ajax, maar ook Feyenoord en Fiorentina hebben interesse in de Uruguayaan.

"Ik ben boos op FC Groningen. Grote clubs hebben interesse in me, maar Groningen wil me niet laten gaan", zegt de rechtervleugelverdediger op de website van Sportweek. "Als ik 23 jaar was had ik daar geen probleem van gemaakt, maar ik ben momenteel 27 jaar en wil nú hogerop. Dit is mijn kans. Het maakt mij niet uit of het dan met Feyenoord, Ajax of Fiorentina is, als ik maar hogerop kan."

Silva heeft nog geen idee wanneer hij de training bij Groningen weer hervat. "Ik weet het momenteel niet. Op problemen met FC Groningen zit ik in ieder geval niet te wachten. Ik speel hier nu 2,5 jaar. De club, de supporters zijn altijd goed voor me geweest", zegt de Zuid-Amerikaan, die nog niet met de gedachte speelt een arbitragezaak aan te spannen. "Het is nog geen optie. Ik verwacht één dezer dagen met de club te praten en dan hoop ik dat we er uitkomen."

Bij FC Groningen is men voorlopig niet van plan om Silva tegemoet te komen. "Wij hebben bepaalde ambities en staan er goed voor in de competitie. We willen graag het seizoen met deze spelers afmaken", aldus directeur technische zaken Henk Veldmate.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen