Verbannen Albelda zoekt juridische uitweg

Koen Freriks
2 januari 2008, 21:38   Bijgewerkt: 2 januari 2008, 21:56

David Albelda hoopt via de rechter zijn contract bij Valencia te laten ontbinden. De voormalig aanvoerder van Valencia heeft hulp ingeroepen van de advocaat Francisco Guillem en dreigt naar de rechter te stappen.

Voorlopig heeft Ronald Koeman meer onrust, dan rust gebracht bij zijn nieuwe club Valencia. De Nederlander zette de drie vedettes Santiago Canizares, Miguel Angulo en Albelda uit de selectie, met de boodschap het drietal niet langer te willen gebruiken. Albelda gaat als eerste op eigen houtje op zoek naar een uitweg. "We mogen niet uit het oog verliezen dat Albelda dezelfde rechten heeft als gewone werknemers," aldus Guillem in de Spaanse krant Marca. "David was al verbijsterd dat hij uit de ploeg is gezet, maar het laat hem perplex dat de club niet heeft gereageerd op onze oproep om deze situatie vriendschappelijk op te lossen."

In Albelda's contract staat, dat hij voor een transfersom van zestig miljoen euro mag vertrekken. Dat bedrag zal echter geen enkele club op tafel willen leggen. Albelda hoopt op een tussenoplossing, al dan niet via de rechter. De verdedigende middenvelder zou volgens geruchten in de belangstelling staan van onder meer Juventus en Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen