Benitez klaar voor kraker met Inter

Koen Freriks
19 februari 2008, 07:00   Bijgewerkt: 18 februari 2008, 22:17

Liverpool is klaar om het op te nemen tegen Inter Milan. Hoewel The Reds zich afgelopen week in de FA Cup blamerend lieten verschalken door eerstedivisie club Barnsley (2-1), denkt trainer Rafael Benitez dat zijn team wél kan winnen van de onbetwiste nummer een uit Italië.

Liverpool ging af in het Engelse bekertoernooi, maar presteert ook in de Premier League niet naar behoren. De ploeg staat vijfde, met maar liefst negentien (!) punten achterstand op koploper Arsenal. Liverpool steekt dus niet in goede vorm, maar Benitez houdt de moed erin. "Fysiek en mentaal zijn we klaar voor de wedstrijd. We weten dat het lastig zal worden, omdat Inter dit seizoen al veel gewonnen heeft. Maar als wij onze dag hebben, kunnen we iedereen verslaan op Anfield Road", zegt de Spanjaard tegenover de BBC.

Op voorhand is Inter, dat onbetwist de Serie A aanvoert, onverslaanbaar. Maar Anfield Road blijft een onneembare vesting door de welbekende entourage. Benitez hoopt dat het publiek zijn ploeg er weer door heen kan slepen. "We weten dat de sfeer weer geweldig zal zijn. Onze fans zullen weer van grote waarde zijn. We hebben hun steun nodig", zo weet Benitez zich in thuiswedstrijden altijd gesteund door een twaalfde man.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen