De Mos: "Nu moeten we het laten zien"

8 februari 2008, 14:13   Bijgewerkt: 8 februari 2008, 14:18

Voor Vitesse breken cruciale weken aan. De komend maand speelt de ploeg drie thuiswedstrijden en een uitduel tegen Feyenoord. In dit vierluik wil de ploeg bewijzen dat het recht heeft op een klassering in de top-negen. "Het moment is aangebroken dat we moeten laten zien dat Vitesse er bij hoort", zegt coach De Mos.

Vitesse begint deze reeks met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen, een directe rivaal in de strijd om een plek bij de top-negen. "Dit is een wedstrijd die in het teken staat van de aansluiting bij de nummers zeven, acht en negen. Maar ook de wedstrijd van de revanche", verwijst hij naar de 7-0 afstraffing die zijn ploeg vorig weekend moest slikken tegen SC Heerenveen. "Je bent zo goed als je laatste wedstrijd, wordt vaak gezegd. Ajax-thuis was supergoed en Heerenveen-uit was superslecht. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen", zegt hij op de Vitesse-clubsite.

De Mos kan tegen Groningen niet beschikken over Civard Sprockel. De verdediger is geschorst en wordt vervangen door Kevin van Diermen. Sebastien Sansoni, die deze week niet helemaal fit was, is wel gewoon inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen