Dolblije Robben draagt goal op aan vrouw Bernadien

11 februari 2008, 08:19

Arjen Robben liet zondag eindelijk zien waarom Real Madrid deze zomer tientallen miljoenen over had om hem los te weken bij Chelsea. De aanvaller speelde tegen Real Valladolid (7-0) een uitstekende wedstrijd en maakte bovendien zijn eerste competitiedoelpunt. En dus had de Nederlander alle redenen om tevreden te zijn.

"Ik ben heel blij", zegt hij op de officiële website van Real Madrid. "Natuurlijk ben ik blij met de prachtige uitslag en mijn eerste competitiedoelpunt, maar het voelt ook goed om eindelijk weer eens negentig minuten in het veld te staan. Mijn knie hield zich perfect en ik heb het gevoel dat de spierblessures waarmee ik de afgelopen periode kampte, nu definitief verleden tijd zijn. Ik voel me sterk."

De aanvaller gaf met zijn doelpunt een mooi cadeautje aan zijn vrouw Bernadien, die haar verjaardag vierde. "Dit doelpunt was heel belangrijk voor me en ik wil hem opdragen aan mijn vrouw. We hebben het de afgelopen weken niet gemakkelijk gehad, dus deze is voor haar", aldus de pas 24-jarige vleugelaanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen