Eduardo: "Mijn voet stond ineens de verkeerde kant op"

25 februari 2008, 00:21

Eduardo da Silva kan zich niets meer herinneren van de overtreding van Martin Taylor, waarbij hij zaterdag op gruwelijke wijze zijn been brak. De aanvaller van Arsenal werd in de wedstrijd tegen Birmingham City al na drie minuten geraakt door het gestrekte been van Taylor, waarna hij minutenlang op het veld behandeld moest worden. Inmiddels is hij geopereerd en richt hij zich op zijn herstelperiode.

"Ik kan me het incident niet goed herinneren. En eerlijk gezegd is het ook niet iets dat ik graag terug zal willen zien op de televisie of in een krant", zegt de onfortuinlijke aanvaller vanuit een ziekenhuis in Londen. "Ik weet alleen nog dat ik, toen ik op de grond lag, zag dat mijn voet de verkeerde kant op stond."

Eduardo heeft nog geen idee hoe lang hij door deze beenbreuk uit de roulatie is. Zeker is wel dat hij het EK van komende zomer mist. "Dit seizoen, inclusief het EK, kan ik vergeten. Maar wanneer ik weer kan spelen, weet ik echt niet. Maar ik ben vastbesloten om deze blessure te overwinnen en sterk terug te komen."

Overigens is Eduardo in het ziekenhuis al bezocht door Taylor, die daarbij benadrukte dat er geen opzet in het spel was. Dat gelooft Eduardo. "Dit soort dingen kunnen nu eenmaal gebeuren, het hoort er bij", zegt de Kroaat nuchter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen